Kuntokeskus Balanssi Karkkila

Kuntokeskus Balanssi Karkkila tarjoaa sinulle tehokkaan ja mukavan harjoittelukokemuksen upeissa tiloissa aivan Karkkilan keskustassa.
Kuntosalin puolelta löydät laadukkaat Technogym laitteet sekä vapaapainoalueen, jossa pääset harjoittelemaan Technogym Pure
Strenght- laitekokonaisuudella, unohtamatta toiminnalliseen harjoitteluun tarkoitettua KinesisOne- laitetta. Cardiolaitteista löytyy niin juoksumatto, soutulaite kuin Crosstrainerkin. Treenin päätteeksi palauttelu ja venyttely onnistuu hyvin sille tarkoitetulla omalla rauhallisella alueellaan!

Karkkilassa ryhmäliikuntatunteja ohjataan valoisassa ja avarassa ryhmäliikuntasalissa. Vaihtoehtona löydät niin Live-tunteja arki-illoissa kuin uutena ja monipuolisena myös virtuaalitunnit. Virtuaalivalikoimasta löydät yli 50 erilaista tuntia, LesMills-tunneista Balanssin omien ohjaajien tunteihin. Virtuaalitunneilla jumppaat juuri silloin kun sinulle sopii! Kaikki tunnit löydät nettisivuiltamme. Karkkilan Balanssin ryhmäliikuntasalissa voidaan jumpata vaikka 50:n innokkaan liikkujan kesken ja tilaa myös vuokrataan esim. kuvaus tai koulutus käyttöön sopimuksen mukaan. Treenin ja jumpan jälkeen on mukava rentoutua joko tavallisessa saunassa tai terveysvaikutteisessa infrapunasaunassa.

Tiloistamme löydät myös Solariumin joka on asiakkaiden käytössä, joko vastaanotosta ostettavalla sirukortilla tai kolikoilla.

Yhteystiedot

Keskuskatu 8, 03600 Karkkila

050 322 8950

}

Aukioloajat

Avainkortilla joka päivä 05-23.

Vastaanotto

ma 14:00-18:00

ke 14:00-18:00

pe 14:00-17:00