Kuntokeskus Balanssi Lohja

Kuntokeskus sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa, Laurinkadulla suoraan Prismaa vastapäätä Sykkeen talossa. Keskuksestamme löydät laadukkaat Technogym kuntosali- ja cardiolaitteet sekä uudistetun, laajennetun ja hyvin varustellun vapaapainotilan, jossa voit halutessasi myös venytellä jumppa-alustalla tai käyttää venyttelyyn suunniteltuja laitteita.

Tiloissamme on pieni ja idyllinen asiakasta palveleva ryhmäliikuntatila, jossa tarjoamme perus ryhmäliikuntatunteja sekä käytössä virtuaaliryhmäliikunta aina kun haluaa mennä oman aikataulun mukaan liikkumaan. Lisäksi voimme räätälöidä yritysasiakkaiden toiveiden mukaisia tuntipaketteja haluamanne aikana. Treenin jälkeen voit rentoutua infrapunasaunassa, palautellen kehoasi sekä mieltäsi lempeässä ja terveysvaikutteisessa lämmössä.

Balanssi Lohjalta löydät myös solarium-studion. Tasainen rusketus helposti ja miellyttävästi, joko solariumkortilla tai kolikoilla, juuri silloin kun sinulle sopii, ilman ajanvarausta (huomioithan että solariumin käyttäjien ikäraja 18 v.)

Laurinkatu 34, 08100 Lohja

 

050 444 4414

 
}

Vastaanotto avoinna kesällä:

Maanantai 14:00-18:00
Tiistai Suljettu
Keskiviikko Suljettu
Torstai 14:00-18:00
Perjantai Suljettu
Lauantai Suljettu
Sunnuntai

Avainkortilla joka päivä 05-23.

Kuntokeskus Balanssi Lohja