Valmennuskeskus

Balanssi Valmennuskeskus avattu.

 

Valmennuskeskuksessa Juurakkotiellä Lankilassa voit tulla harjoittelemaan toiminnallista treeniä mahtavassa ympäristössä. Meiltä löydät Eleikon monkey tracin, jossa voit kokeilla miten käsitikkaat juuri sinun treenissä toimivat, tai roikkua renkaissa tai vaikka fiilistellä miten köyttä kiivettiinkään.

Tiloissa mahdollisuus monenlaiseen treeniin! Kyykky- ja penkki paikkoja löytyy 2, kelkka, kahvakuulat, aidat, Skillmill-X (voit vaikka harjoitella farmarikävelyä) MonkeyTracissa on 6 paikkaa kyykätä, vetää leukoja, roikkua renkaissa sekä 2 paikkaa köysikiipeilylle unohtamatta käsitikkaita 30 (asteen) nousulla. Eleikon Olympicbar (naisten ja miesten tangot) mahdollistavat painonnostoharjoittelun vaimennetuilla paikoilla.

Kaiken tämän saat käyttöösi Balanssiklubien jäsenhinnalla (59 €/kk) Eli 6 toimipistettä, lähes 100 ohjattua ryhmäliikunta tuntia viikko tasolla, personal trainerin tekemät liikuntasuunnitelmat 2 kertaa vuodessa sekä monet tapahtumat, teematunnit ja monet muut hyvää oloa ja mieltä tuovat liikuntalajit erittäin edulliseen hintaan käytössäsi 365 päivää vuodessa.

Jos haluat vain valmennuskeskukselle jäsenyyden, voit sen ostaa vastaanotosta hintaan 29,90 €/ kk (+5 € korttimaksu) toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Urheiluseurat, kaveriporukat tms. kysykää ohjattuja tunteja tai tilaa vuokralle ja voit tulla oman valmentajan kanssa treenaamaan tiloihin, joita vastaavia ei täältä löydy!

Lisätiedot: asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Yhteystiedot

Juurakkotie 6, 03100 Nummela