Kuntokeskus Balanssi Vihti

Kuntokeskus Balanssi Vihti palvelee sinua idyllisessä Vihdin kirkonkylässä, aivan keskellä kylää. Löydät meidät vanhasta Vihdin kunnantalosta, joka nykyään tunnetaan nimellä Liikekeskus Pääkonttori. Keskuksestamme löydät Technogym-laitekokonaisuuden sekä kaksi ryhmäliikuntatilaa. Balanssilta löydät monipuoliset ryhmäliikuntatunnit mm. joogan, sisäpyöräilyn, Les Millsin BodyCombatin sekä BodyBumpin ja paljon muuta.

Kuntosalilla harjoittelet Technogym-laitteilla sekä vapailla painoilla, unohtamatta venyttelytilaa ja siellä juuri venyttelyyn soveltuvia laitteita. Kahvakuulat sekä erilaiset taljat antavat mahdollisuuden funktionaaliseen – ja kehon koordinaatiota haastavaan treeniin ja muistathan, että kaikille jäsenillemme kuuluu personal trainerin tekemät 3 henkilökohtaista ohjelmaa vuodessa. Ohjelma tehdään sinun tavoiteiden mukaisesti ja ohjataan salilla, niin että saat parhaan mahdollisen alun harjoittelullesi.

Treenin jälkeen on mukava mennä joko tavalliseen saunaan tai terveysvaikutteiseen infrapunasaunaan palauttelemaan treenistä uupuneita lihaksia.

Kyläaukio 2, 03400 Vihti

 

050 444 4415

 
}

Vastaanotto avoinna kesällä

Maanantai 15:00-19:00
Tiistai Suljettu
Keskiviikko 15:00-19:00
Torstai 15:00-19:00
Perjantai Suljettu
Lauantai Suljettu
Sunnuntai Suljettu

Avainkortilla joka päivä 05-23.

Kuntokeskus Balanssi Vihti