Palvelut

Personal Training

Sinulla on tavoitteet ja meillä avaimet niiden saavuttamiseksi! Olipa tavoitteesi sitten yleiskunnon parantaminen, painon pudottaminen, lihasvoiman- tai lihasmassan lisääminen tai vaikkapa maratonille osallistuminen, me autamme sinut tuloksiin turvallisesti ja tehokkaasti.

Personal Training paketit rakennetaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan omat lähtökohdat, tavoitteet ja toiveet huomioiden.

Lue lisää…

Fustra®

Fustra Personal Training on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, helpottamaan niska- ja hartiaseudun kipuja, kehittämään kehonhallintaa ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia.

Suomalaisten yleisin ongelma on kehon lihasepätasapaino. Selkäpuolen lihakset on etupuolen lihaksia heikompia ja tämä rasittaa mm. niveliä ja selkärankaa.

Fustran avulla vahvistetaan kehon heikkoja lihaksia ja avataan kireyksiä. Näin saadaan korjattua kehon asentovirheitä.

Lue lisää…

Solarium

 

Solariumissa kuluu aikaa yleensä noin 5-15minuuttia, joten voit helposti pistäytyä ruskettumassa vaikka treenin jälkeen.  Kokemus on mukava. Solariumin luoma rusketus ei suojaa sinua ihon palamiselta myöhemmin. Muista aina aurinkorasva, kun olet kesällä ulkona.

Solariumin käyttö on säteilylain nojalla kielletty alle 18 vuotiaillta. Mikäli et ole käyttänyt solariumia ennen, pyydä aina asiantuntijan apua, jotta he voivat opastaa sinut turvalliseen solariumin käyttöön. Balanssin asiakaspalvelu auttaa mielellään myös kaikissa solariumin käyttöön liittyvissä asioissa.

Tästä Säteilyturvakeskuksen linkistä saat lisätietoa: www.solariumK18.fi

Meiltä löydät alan huippua olevat solariumit. Tiedustele maksuvaihtoehtoja asiakaspalvelusta.

Käytä solariumissa aina suojalaseja. Meiltä voi lainata suojalaseja.

Infrapunasauna

Infrapuna on turvallinen syvälämpöhoito ja sillä on useita, terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne lisäävät kudosten toimintaa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa, tehostavat verenkiertoa ja auttavat lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen, lievittävät kipua ja jopa nopeuttavat erilaisten vammojen paranemista. Infrapunasaunasta on ollut apua myös ihmisille, joilla on huono ääreisverenkierto tai iho-ongelmia ja sen on sanottu vähentävän myös flunssan oireita.

Infrapunasaunan syvälämpösäteily – joka aiheuttaa 2-3 kertaa enemmän hikeä kuin normaali sauna – liuottaa kudoksissa olevan rasvan hikeen, joka vie sen pois kehosta. Kaiken tämän takia 30 minuuttia infrapunasaunassa polttaa saman verran kaloreita kuin 10 kilometrin juoksu, mutta rasittaa sydäntä vähemmän kuin perinteinen sauna.

Infrapunasauna lämmitetään noin 40-45 celsiusasteen lämpötilaan. Lämpötila on miellyttävä ja sisäilman kosteus ei muutu, minkä vuoksi saunassa on helppo olla, eikä se väsytä. Infrapunasaunan hyvät vaikutukset alkavat saman tien, mutta voimakas hikoilu alkaa noin 15-20 minuutin kohdalla ja sitä tulee jatkaa vähintään 15 minuuttia, jotta positiivisista vaikutuksista saadaan täysi hyöty.

Saunomiseen kannattaa mielellään varata ainakin 30 minuuttia. Runsaan hikoilun vuoksi mukaan tulee ottaa myös runsaasti raikasta juotavaa.

Infrapunasaunan terveysvaikutuksia:

  • lievittää kroonista väsymystä
  • nopeuttaa selluliitin vähenemistä
  • lievittää päänsärkyä
  • poistaa lihaskipuja
  • vahvistaa sydänverisuonistoa
  • matala lämpötila sopii niillekin, joiden on oltava varovaisia sydän- ja verisuonisairauksien kanssa.
  • vähentää stressiä ja väsymystä

Löydät infrapunasaunat Vihdistä, Lohjalta, Veikkolasta sekä Karkkilasta.

Kysy rohkeasti opastusta asiakaspalvelusta. – Tervetuloa kokeilemaan!