Lapsille

 

Lapsiparkki

Balanssiklubit tarjoaa veloituksetta lapsiparkkia asiakkaillensa useita kertoja viikossa! Katso ryhmäliikuntakalenterista, milloin käyttämässäsi kuntokeskuksessa on lapsiparkkeja ja ilmoittaudu omilla tunnuksillasi.

Bailamama – Baby

Yhteinen liikuntaharrastus vauvasi kanssa! 

Squeeze 2Baby -treeniohjelma on tarkoitettu äidille ja vauvalle 3-12kk. Äiti saa monipuolisen lihaskunto- ja lantionpohjalihasohjelman koko vauva-ajalle ja vauva saa hänen ikätasolleen sopivia harjoitteita ja haasteita, jotka tukevat vauvan kehitystä aina ensimmäiseen ikävuoteen asti.

Turvallinen, tehokas ja kehittävä Squeeze 2Baby treeniohjelma perustuu palkittuun ja jo tuhansien äitien käyttämään Bailamama® menetelmään. Bailamama valittiin vuoden liikuntatuotteeksi 2014.

ÄITI HUIPPUVIREESEEN RASKAUDEN JÄLKEEN!

  • Treenaa vauvan kanssa
  • Palaudu nopeammin synnytyksestä
  • Lantionpohja- ja keskivartalon lihaksisto huippukuntoon

Tunnit jatkuvat jälleen syksyllä 2016 Vihdin Balanssilla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kati.sohlberg@balanssiklubit.fi

Kiddie Jam© – Jammailua lasten ehdoilla!

KiddieJam© tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta!

Niin pienet kuin isommatkin tanssijan alut saavat ohjaajan valitsemia maistiaisia niin baletin, kansantanssin, showtanssin, street-lajien ja paritanssin perusteista kehittäen samalla tanssillisia perustaitoja. Mukaan tarvitset vain ripauksen rohkeutta heittäytyä musiikin ja ohjaajan vietäväksi. Tunnilla pidetään hauskaa yhdessä ryhmän kanssa.

Balanssilla ryhmät ovat jakautuneet 4-6v. ja 7-9v. Aiempaa kokemusta tanssista ja muusta liikunnasta et tarvitse!

Koulututettu KiddieJam ohjaaja Balanssilla Mia Friman.

KiddieJam© tunnit olivat jo keväällä 2016 suosittuja – tunnit jatkuvat jälleen syksyllä Nummelan ja Vihdin Balanssilla!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kati.sohlberg@balanssiklubit.fi

Taaperotemmellys 1-2v. (- 3v asti)

Vauhdikas ja hauska liikuntatunti yhdessä lapsen ja aikuisen kanssa. Mukaan voi tulla niin äiti, isi, mummi tai kummi. Myös isommat sisarukset voivat olla mukana tai seurata taustalla!

Tunnilla liikutaan, leikitään, lauletaan ja lorutellaan yhdessä – huomaamatta pyrimme kehittämään ja vahvistamaan lapsen motorisia taitoja erilaisten temppujen ohella. Tilaa annetaan myös lapsen omille liikkeille ja tarinoille. Tunnit rakentuvat erilaisten teemojen ympärille, jolloin sukellamme merellisiin hetkiin, vuodenaikoihin, matkaamme maailmalla tai koemme sirkuksen ihanuuksia eläimiä unohtamatta niin metsässä kuin savannilla. Jokainen tunti alkaa ja päättyy yhteiseen tuttuun loruun tai lauluun.

Tunnilla tulee varmasti lämmin eli mukaan tarvitset rennot liikuntavaatteet (myös aikuiselle), sisäkengät tai tossut, myös paljain jaloin käy. Oma juomapullo on hyvä olla mukana!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kati.sohlberg@balanssiklubit.fi