Ryhmäliikunta

 
Tuntikalenterit

Lihaskunto

Tunteja mm: Body Pump®, Kuntonyrkkeily, Sweet & Burn, Kahvakuula, PumpIT, Power Body, RVP

Aerobic

Tunteja mm: Body Combat®, Body Attack®, Aerobic, GRIT®, Piloxing®, Kick IT

Kehonhuolto

Tunteja mm: Kehonhallinta & Liikkuvuus, Venyttely, Jooga, Pilates, Rullailu, Balance Your Body

Tanssi

Tunteja mm: SH’BAM

Seniori

Tunteja mm: Somatic Stretching®, ChiBall, FitBall, Seniorijumppa

 

Meillä myös mm.: Zumba® Fitness, Bailamama®, Gymstick Fitness Bag, BellyFit

Sisäpyöräily

Pidä ohjaustangosta lujasti kiinni, nyt mennään!
 
Varaa paikkasi!

Basic

Sisäpyöräilytunti, taso helppo. Soveltuu kaikille tai vaikka alkulämmittelyksi ennen treeniä. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo sekä sisäkengät/pyöräilykengät.

 

Cardio

60 minuuttia tehokasta pyöräilyä. Syketasoa nostetaan ja lasketaan vuorotellen aerobisen ja anaerobisen kynnyksen välillä. Keskiraskas harjoitus. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo! (Huom, tunnista lyhyempiä variaatioita)

 

PowerRace

Tällä tunnilla haastat itsesi. Tunnilla poljetaan vauhtikestävyysalueella, välillä maksimikestävyyden rajoja koitellen… Hyppää satulaan ja viiletä kanssamme halki vaihtelevien maastojen. Tunti sopii jo jonkin verran polkeneille.

 

SuomiMIX

Vauhdikas tunti suomalaisen musiikin tahdissa, jossa poljemme syketasoa vaihdellen. Tunti sopii kaikille.

 

Rock

Sisäpyöräilytunti lisähaastetta haluaville. Tunnilla poljetaan vauhtikestävyysalueella, välillä maksimikestävyyden rajoja koitellen… Haasta itsesi ja ylitä rajasi! Tunti jo aiemmin polkeneille! Muista mukaan juomapullo ja hikipyyhe 😉

 

Sykeohjattu tunti (SO)

45-60 minuuttia tehokasta pyöräilyä. Syketasoa nostetaan ja lasketaan vuorotellen aerobisen ja anaerobisen kynnyksen välillä. Keskiraskas harjoitus. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo! Sykeohjatulla tunnilla voit halutessasi ottaa sykevyön, jonka mittaamat arvot ilmestyvät tunnin aikana ruudulle. Näin ohjaaja pystyy paremmin opastamaan juuri sinulle sopivan sykealueen.

Virtuaalitunnit

Nummelassa, Karkkilassa ja Lohjalla
 

Tarjoamme nyt ohjattua ryhmäliikuntaa juuri silloin, kun sinulle sopii.

 

Nyt meidän asiakkaamme voi käyttää ryhmäliikuntaa juuri silloin kuin hänelle parhaiten sopii ja valita tunnin todella helposti laajasta ja koko ajan laajentuvasta valikoimastamme. Löydät valikoimasta mm. LesMills® Virtual tunnit sekä Kuntokeskus Balanssin omat virtuaalitunnit. Tervetuloa jumppaamaan!