LesMills®

Varaa paikkasi!

Les Mills – maailman suurin musiikin tahtiin harjoitettava ryhmäliikuntakonsepti, joka kattaa lähes koko ryhmäliikunnan kirjon korkean intensiteetin intervallitreeneistä eri tasoisiin ryhmätreeneihin. Monipuoliset ja tehokkaat koreografiat sekä nykyaikaiset hittibiisit muodostavat täydellisen treenielämyksen, joita ammattitaitoiset ja tarkoin lisenssioidut ohjaajat ohjaavat. Ohjelmistot vaihtuvat neljästi vuodessa.

 

BodyPump®

Les Millsin BP-tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus, joka muokkaa, virittää ja voimistaa koko kehoasi. BodyPumpissa keskitytään useisiin toistoihin pienillä painoilla, jolloin poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat hoikan sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti. BodyPump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.

BodyCombat®

Koko kehoa voimistava kardiotreeni, jossa laitat kropan halutessasi äärirajoille. Energinen ohjelma saa inspiraationsa eri kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä niin Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta kuin Thainyrkkeilystä. Tunteja tukee iskevä musiikki, jonka tahdissa isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

BodyBalance®

BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman – auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat kokonaisvaltaisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino.

BodyJam®

Hauska ja haasteellinen kardiotreeni, jossa pääset vapauttamaan sisäisen tanssijasi kuumimpien uusien hittien avulla. Jamissa limittyvät niin jazz, reggae, street, funk, latino kuin hip hop. Treenin tarkoituksena on pitää hauskaa hien virratessa ja kalorien palaessa. Tässä 55-minuutin treenissä ohjaajat opettavat sinut liikkumaan hyvällä fiiliksellä ja loistavalla asenteella!

BodyAttack®

Vauhdikas ja korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Tämä on erittäin intensiivinen intervallitreeni, joka yhdistää atleettiset ja aerobiset liikkeet voima- ja kestävyysharjoituksiin unohtamatta kehon stabiliteettitreeniä.

SH´BAM®

Les Millsin  helppo ja mukaansa tempaava tanssitunti! Yksinkertaisia koreografioita ja hauskoja tanssiliikkeitä yhdistettynä menevään musiikkiin, jossa soivat kuumimmat listahitit ja uudelleen miksatut klassikot! Tämä on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja vapauttaa sisäinen tanssijasI.

CX WORK®

Puolen tunnin CXWORX on kuin luotu sinulle, joka kaipaat nopeaa ja tehokasta treeniohjelmaa. Tämän tunnin yhdistät hyvin jonkun muun tunnin kanssa. CXWORX on ihanteellinen treeni vatsalle, selälle ja pakaroille, kehittäen samalla myös kehon toiminnallista voimaa. Nämä muun muassa ehkäisevät vaurioilta ja vammoilta. Tunnilla käytetään levypainoja ja CXWORK omia vastuskuminauhoja.

RPM® (Vain virtuaalisena)

Intervallityylinen sisäpyöräilytunti, joka tarjoaa mahdollisuuden kuntosi rajojen testaamiseen menevän musiikin tahdissa. Tunnin aikana kohtaat mäkistä maastoa, tasamaata, sekä myös rankkoja nousuja kohti vuorenhuippuja, unohtamatta etäisyys- ja aika-ajoja. Löydä sisäinen urheilijasi – hikoile ja polta kaloreita endorfiinin virratessa kehossa. Tehokas treeni, jonka tulokset huomaat nopeasti.

BodyStep® (Uutuus!)

BodyStep on energisoiva askeltreeni, jossa korkeudeltaan säädettävän steppilaudan ja yksinkertaisten liikkeiden toistoilla motivoidut hyvän musiikin ja kannustavien ohjaajien kanssa. Tämä kuntotreeni pakottaa rasvanpolton ylikierroksille ja lihaksiston koville. Treeniä on helppo soveltaa rankemmaksi tai kevyemmäksi jokaisen oman kunnon mukaan, ei tarvitse muuta kuin säätää laudan korkeutta.

Jokaisella BodyStep -tunnin musiikkikappaleella on tietty treenitarkoitus. Yhdessä ne luovat energiaa koko kehon täyteen harjoitukseen.