Sisäpyöräily

Pidä ohjaustangosta lujasti kiinni, nyt mennään! Varaa paikkasi!

Basic

Sisäpyöräilytunti, taso helppo. Soveltuu kaikille tai vaikka alkulämmittelyksi ennen treeniä. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo sekä sisäkengät/pyöräilykengät.

 

Cardio

60 minuuttia tehokasta pyöräilyä. Syketasoa nostetaan ja lasketaan vuorotellen aerobisen ja anaerobisen kynnyksen välillä. Keskiraskas harjoitus. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo! (Huom, tunnista lyhyempiä variaatioita)

 

PowerRace

Tällä tunnilla haastat itsesi. Tunnilla poljetaan vauhtikestävyysalueella, välillä maksimikestävyyden rajoja koitellen… Hyppää satulaan ja viiletä kanssamme halki vaihtelevien maastojen. Tunti sopii jo jonkin verran polkeneille.

 

SuomiMIX

Vauhdikas tunti suomalaisen musiikin tahdissa, jossa poljemme syketasoa vaihdellen. Tunti sopii kaikille.

 

Rock

Sisäpyöräilytunti lisähaastetta haluaville. Tunnilla poljetaan vauhtikestävyysalueella, välillä maksimikestävyyden rajoja koitellen… Haasta itsesi ja ylitä rajasi! Tunti jo aiemmin polkeneille! Muista mukaan juomapullo ja hikipyyhe 😉

 

Sykeohjattu tunti (SO)

45-60 minuuttia tehokasta pyöräilyä. Syketasoa nostetaan ja lasketaan vuorotellen aerobisen ja anaerobisen kynnyksen välillä. Keskiraskas harjoitus. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo! Sykeohjatulla tunnilla voit halutessasi ottaa sykevyön, jonka mittaamat arvot ilmestyvät tunnin aikana ruudulle. Näin ohjaaja pystyy paremmin opastamaan juuri sinulle sopivan sykealueen.