FitMate testit

FitMate perusaineenvaihduntatesti

Jokaisella meistä on oma henkilökohtainen perusaineenaineenvaihdunta ja ainoa oikea tapa saada tämä selville on tarkka perusaineenvaihdunnan mittaus. 

Aineenvaihdunnalliset tapahtumat vaihtelevat henkilöstä riippuen ja niihin vaikuttavat mm. kehon koostumus, kalorien määrä ruokavaliossa, stressi, lääkeaineet, tupakointi, jne. Tutkimusten mukaan saattaa samanikäisten, painoisten ja ruumiinrakenteeltaan samankaltaisten henkilöiden päivittäisessä aineenvaihdunnassa olla jopa 600-700 kilokalorin eroavaisuuksia. 

Fit- mate on pieni ja kätevä laite, jolla pystytään nopeasti ja tarkasti mittaamaan perusaineenvaihdunta. Fit-mate tekee analyysin hengityskaasumittauksesta. Tarkalla mittauksella saadaan luotettavat arvot aineenvaihdunnan optimoimiseen ja voidaan kalorien tarve mitata tarkasti.Testi kestää noin 15 minuuttia. Tämän jälkeen saat omantuloksesi ja siihen liittyvän ohjeistuksen.

FitMate Pro polkupyöräergometritesti

Fitmate- Pro mittaa tarkasti lepoaineenvaihdunnan, submaksimaalisen tai maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) ja kalorinkulutuksen rasituksessa hengityskaasuanalyysin kautta. Mittausmenetelmä on tarkempi kuin pelkkä sykkeeseen perustuva arvio. Tämän lisäksi Fitmate- Prolla voidaan tehdä täydellinen kuntokartoitus, joka pitää sisällään painonhallintaohjelman laatimisen, kehonkoostumuksen analyysin ja lihasvoimatestit.