TechnoGym- kuntotestit

TechnoGym -kuntotestit ovat tarkkoja ja kannustavia vaihtoehtoja niin liikuntansa juuri aloittaneelle kuin jo pidemmän aikaa harjoittaneelle liikkujalle. Kuntotestit suoritetaan uusinta älyteknologiaa hyödyntävissä kuntosalilaitteissa ja ovat siksi turvallisia myös liikkujille joilla on jokin liikuntaa rajoittava sairaus.

TechnoGym- kuntotestit sisältävät hapenottokykyä mittaavan polkupyörä- tai juoksumattotestin, voimaa mittaavat lihaskuntotestit, sekä testipalautteen.  Hapenottokyky testistä saat tarkkaa tietoa peruskuntosi tämänhetkisestä tilasta sykevälivaihtelua hyödyntävän teknologian avulla.

Testi on mahdollisuus tehdä joko polkupyörällä tai juoksumatolla, liikuntataustasta ja mahdollisista edellisistä kuntotesteistäsi riippuen.  Lihaskuntotestit suoritetaan kuntosalilaitteiden avustuksella ja niissä mitataan testattavan maksimaalista lihasvoimaa. Testit tehdään erikseen ylävartalon, keskivartalon sekä alavartalon lihaksistolle.

Kuntotesteistä saat mukaasi testipalautteen, josta näet kuntosi tämänhetkisen tason lisäksi myös kuntosi tason omaan ikäryhmääsi verrattuna. Palautekeskustelussa saat ohjeita liikuntasuunnitelmasi kokoamiseen ja neuvoja tavoitteesi saavuttamiseksi.