Training Camp

Get´s you to the limits!

Treeni sinulle joka haluat treenata kovaa ja tavoitteellisesti!

STARTTAA TREENIT KOHTI RAUTAISTA KUNTOA! TRAINING CAMPILLA ONNISTUT VARMASTI! 

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi paremmasta kunnosta ja aloittaa treenaaminen kohti omaa tavoitettasi, ammattilaisten ohjauksessa ja parhaiden treenikaverien seurassa! Training Camp on rakennettu
sinulle, joka haluat treenata kovaa ja tavoitteellisesti! Training Camp soveltuu kaikille ja kaikille tavoitteille, koska ohjelmasi räätälöidään oman tavoitteesi mukaan! 

Kaikki osallistujat saavat henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat sekä ruokavaliot, jotka päivittyvät 4 viikon välein. Tavoitteena on lisätä kehon lihasmassaa ja karsia ylimääräisiä rasvavarastoja sekä tietysti kohottaa kuntoa!

Kurssin hinta sisältää 4 kpl inbody-kehonkoostumusmittauksia.

Yhteistreenit pidämme kerran viikossa ja niihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Yhteistreenit sisältävät sekä ulkona, että sisällä tehtäviä harjoituksia. Treenien ainoana kriteerinä on sana tehokas! Lisäksi personal
trainer on opastamassa sinua salilla ohjelmien vaihtuessa, jos tuntuu, että tarvitset apua/tsemppiä kuntosaliohjelmien kanssa!

Kurssin hinta: 199,00 € jäsenille

Sisältää: inbodymittaukset 4 kpl, 4 viikon välein päivittyvät kuntosaliohjelmat ja ruokavaliot, yhteistreenit 1krt./vko sekä online vastauspalvelun.

Tämä on haaste sinulle! Kysymys kuuluu uskallatko SINÄ ottaa sen vastaan??
GET´S YOU TO THE LIMITS!

Esitietolomake
Esitietolomake

Henkilötiedot

Millaiseen suuntaan haluaisit painosi liikkuvan?

Tämän hetkinen aerobinen kuntosi: