Fustra korjaa kehon virheasentoja, vahvistaa heikkoja lihaksia ja avaa kireyksiä.

  • Haluatko eroon niska- ja hartiakivuista?
  • Tahdotko hyvän ryhdin?
  • Haluatko kiinteytyä?
  • Tahdotko liikkuvamman kehon?
  • Haluatko vahvan keskivartalon?
  • Tahdotko paremman kehonhallinnan?

Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, Fustra on juuri sinulle sopiva harjoitusmuoto.

 

Fustra Personal Training on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, helpottamaan niska- ja hartiaseudun kipuja, kehittämään kehonhallintaa ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia.

Suomalaisten yleisin ongelma on kehon lihasepätasapaino. Selkäpuolen lihakset on etupuolen lihaksia heikompia ja tämä rasittaa mm. niveliä ja selkärankaa.

Fustran avulla vahvistetaan kehon heikkoja lihaksia ja avataan kireyksiä. Näin saadaan korjattua kehon asentovirheitä.

Ammattitaitoisen ohjaajan avulla saadaan aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Harjoittelun kulmakivinä toimii liikeiden tarkka oikeaoppinen suoritus ja hyvä ryhti. Jokaisen ohjelmaan sisältyy ruokavalio ja kehitystä seurataan testien avulla.

Tervetuloa kokeilemaan Fustraa. Näytetunnin kesto 90min.

Varaukset ja lisätiedot: noora.ekstrom@balanssiklubit.fi

Asiakaskokemus

Olen kärsinyt melkein koko elämäni huonosta ryhdistä. Ystäväni houkutteli minut kokeilemaan fustran näytetuntia ja se oli siinä! Hurahdin siihen täysin ja se pelasti minut! Olen saanut hyvän ryhdin ja eteenpäin kääntyneet olkapäät ja huono ryhti ovat historiaa, Iso kiitos siitä ohjaaja Nooralle! ​Nyt käyn 2 kertaa viikossa fustratunneilla, sillä siitä on tullut minulle elämäntapa ja saan siitä hyvän olon!

–      Maarit –


Kokemuksia Fustrasta. Fustra lisää elämän laatua!

Olen 51-vuotias hammaslääkäri. Olen liikkunut aktiivisesti koko elämäni ja harrastan myös kilpaurheilua (ratsastus).Iän ja jatkuvan rasituksen myötä keho on alkanut oireilla monin tavoin: niska ja hartiajäykkyys, huono ryhti, selkäsäryt, migreenit. Ongelmiin kokeilin suositusten perusteella Fustraa. Onhan Fustra todettu hyödyksi omanlaisiini ongelmiin myös UKK- instituutin tutkimuksissa! Ja herranjestas.. löytyi uusia lihaksia, joiden olemassaolo oli uutta jopa aktiiviliikkujalle. Löytyi epäsymmetrioita ja kehon
virheasentoja. Löytyi jäykkyyttä staattisen lihastyön seurauksena. Näitä ongemia pt Noora Ekström on työstänyt kanssani
räätälöidyllä Fustra- ohjelmalla. Ryhtini on parantunut. Niska-hartiaongelmani ovat vähentyneet. Päänsäryt pysyvät paremmin hallinnassa. Suosittelen lämpimästi Fustraa ihan kaikille. Nuoret aktiiviliikkujat estävät virheasentojen kehittymisen. ..ja me vähän vanhemmat korjaamme jo syntyneitä ongelmia 😀